Siirry sisältöön

Palvelut

Sähköurakointi, tietoverkot, antenniverkot – kaikki sähkötyöt asiantuntevasti jo vuodesta 1984.
Asiantunteviin palveluihimme kuuluvat erilaiset sähkötyöt ja sähköurakointi, teletekniikka, kiinteistötekniikka sekä sähkösuunnittelu.

Tarjoamme sähköurakoinnin palvelut monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin, kunnille ja kaupungeille sekä taloyhtiöille ja yksityistalouksille.

Meillä on laaja kokemus sähköurakoinnista asiakkaidemme eri kohteissa. Olemme toimineet sähköurakoitsijana sekä asuntotuotannon parissa että teollisuuden vaativissa sähkö- ja automaatiokokonaisuuksissa.

Kuulumme sähköpätevyysluokkaan S1. Laatujärjestelmänämme käytämme projektikohtaista STUL-kohdelaatua.

Teletekniikan ammattiosaajana tarjoamme asiakkaillemme paloilmaisintyöt, ATK-asennukset sekä antenniverkot. Asennamme myös valokuitukaapeloinnit omalla laitteistolla.
Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) valtuuttama paloilmoitinliike sekä rekisteröity teleurakointiliike, jolla on oikeudet sekä tele-, atk-verkkojen että yhteisantennijärjestelmien rakentamiseen ja ylläpitoon.

Paloilmoitinjärjestelmät kiinteistöihin ja teollisuuden kohteisiin
Asennamme paloilmoitinjärjestelmät kiinteistöihin ja teollisuuden kohteisiin. Meiltä saat myös verkkovirralla toimivat palovaroittimet kiinteistöihin – kysy lisää!

Kiinteistötekniikan avulla hoituvat niin lämmitys, valaistus, ilmastointi, kulunvalvonta kuin kameravalvontakin. Nykyaikainen kiinteistötekniikka mahdollistaa monet eri ratkaisut!

Lämpöpumppu – pienemmällä energiankulutuksella pienemmät päästöt
Asennamme muun muassa laadukkaat lämpöpumput, joiden avulla voit säästää jopa yli 50 % kotisi nykyisistä lämmityskustannuksista! Lisäksi lämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa ja viilentää kesäkuumalla. Lämpöpumppu myös vähentää ylisuurta huoneilman kosteutta, jolloin homehtumisriski on pienempi. Huippumerkit suoraan varastostamme – kysy lisää!

Yrityksemme on rekisteröity Tukesin ylläpitämään toiminnanharjoittajarekisteriin.

Aurinkosähkö on mahdollisuuksien energiaa!
Asennamme laadukkaat aurinkopaneelit turvallisesti ja luotettavasti, vuosien kokemuksella. Aurinkopaneelit ovat vaivaton tapa hyödyntää auringon energiaa – kysy lisää ratkaisuistamme!

Sähköauton latauspisteet nopeasti ja luotettavasti
Asennamme myös sähköauton latauspisteet taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pienemmät kohteet suunnittelemme itse ja suuremmissa kohteissa toimimme yhteistyössä suunnittelutoimistojen kanssa.
Meiltä saat laadukkaat ja asiantuntevat sähkösuunnittelupalvelut – kysy tarjous suunnittelupalvelusta!

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

Rahoitus 2 500–50 000 €.
Joustava takaisinmaksuaika.
Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
Laskutuspalkkio 7 €/kk.
Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/20), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.